Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

IDŐ

Sport hírek

Nincs megjeleníthető elem

Floorball Kecskemét

Kecskeméti Floorball élete, halála, feltámadása, sikerei, kudarcai, győzelmei, vereségei...

Képek

Egy csoda margójára

2010.01.26. 23:01 | timre | 1 komment

Ebben a tanévben elszántan készültek a fiúk a kispályás floorball diákolimpiára! Szerda hajnalonként, még engem is megelőzve állították fel a pályát, s végezték a sokszor monotonnak tűnő lövőgyakorlatokat, hogy készésgé fejleszthessék mindazt, amit az évek során megismerhettek, hogy az adott pillanatban egy szenzációs csuklómozdulat repíthessen bennünket tovább.

A selejtezők során már látszott, hogy nem lesz egyszerű feladat, hiszen a nevezett 64 csapat közül kell bekerülni az országos döntő legjobb nyolc csapata közé. Már a bajai selejtezőn megkezdődtek izgalmas meccseink, hiszen csak két továbbjutó hely volt, s a keresztjátékban egy izgalmas meccsen 20 másodperccel a vége előtt sikerült továbbjuttatni csapatunkat az országos elődöntőbe. Az elődöntőbe, mely Kecskeméten került megrendezésre, s hazai közönség előtt mutathatták meg a fiúk, hogy nem véletlen készültek, hónapokon át! Izgalmas meccsek, apróbb sérülések, de elértük célunk az országos döntőbe kvalifikáltuk magunkat!

Országos döntőbe, a királykategóriában. Hiszen a 11-12. osztályos fiúk versenye mindig a legmagasabb színvonalú, itt vannak a legtechnikásabb, legképzettebb játékosok, akik minden szépségét meg tudják mutatni ennek a sportnak. S mi, egy egyszerű csapat, ott lehettünk azon csapatok között, kinek játékosai a legmagasabb osztályokban pallérozódnak hétről hétre. Első meccssünkön Dunaújváros csapatát vertük meg, majd leckét kaptunk a budapesti Móricz iskolától, vagy mondjuk úgy hogy a Dunai Krokodiloktól. S eztuán következett a ki-ki meccse a szolnoki Széhenyi Gimnázium csapata ellen, kinek játékosai kiemelkedően szerepeltek az elmúlt években. S egy apróbb csoda, hiszen 2-0-ra vezettünk, de sikerült egyenlíteniük, s ekkor az a csuklómozdulat, Isti fonákja, mely elődöntőbe jutatta csapatunkat!
Elődöntőbe, ahol Paks fiataljai vártak ránk, s hiába száporoztak lövéseink, nem sikerült bevennünk az ellenfél kapuját, miközben helyenként hősies védekezésre szorultunk. De fél perccel a vége előtt kaptunk egy büntetőt, melyet Dani higgadtan belőtt, s utána már nem maradt idő középkezdésre!!!!! Döntőben vagyunk ezt utoljára 2004-ben nagypályán élhettük át a diákolimpián. S most szurkolóinkkal együtt részesei lehettünk ennek a csodának. A döntőben ismét a Krokodilokkal találkoztunk, akik nem felejtetek el játszani, s megérdemelten szerezték meg az aranyérmet!

De a mi ezüstünk is gyönyörűen csillog, nincs bennünk keserűség, csak hála és öröm, hiszen az eredményhidetésnél zúgott a Kecskemét, Kecskemét felkiáltás. Közben, hogy még boldogabbak lehessünk Gabót beválasztották az all star csapatba.

S most álljon itt azok neve akik részesei lehettek ezen csodának:

Halasi Gábor, Osváth István, Tánczos László, Végh Dániel, Bodri Tamás, Péli Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://kfloorball.blog.hu/api/trackback/id/tr91705314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LazyG 2010.01.29. 18:00:26

Gratulálok a fiúknak, és természetesen az edzőjüknek!
#5
süti beállítások módosítása