Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

IDŐ

Sport hírek

Nincs megjeleníthető elem

Floorball Kecskemét

Kecskeméti Floorball élete, halála, feltámadása, sikerei, kudarcai, győzelmei, vereségei...

Képek

Egy bronzcsata margójára

2009.04.27. 19:14 | timre | 4 komment

Bajai Méhek és Darazsak SE - Kecskeméti Református Kollégium 9-5 (2-1, 5-0, 2-4)

Baján került sor ebben az évben a 2008/2009-es OBIII-as bajnokság bronzmérkőzésére, melyen az alapszakaszban már kétszer megmérkőzött alakulat nézett egymással farkaszsemet, hogy hatvanpercnyi játékkal eldöntse kit is illet ez évben a bronzérem!

Év elején a négy közé jutást tűztük ki célul, de igazán újra szerettünk volna döntőt játszani, melytől az elődöntőben az SZPK kapusa megfosztott bennünket, hiszen nem tudom, hogy védett-e valaha olyan formában, mint azon a meccsen!

A bronzmeccsre az első sor két embere nem tudott eljönni, de így is kellő számú játékossal várhattuk a mérkőzés kezdetét! Első meglepetésünk, hogy a pálya egy kicsivel kisebb volt a megszokottnál, így nem lehetett olyan szélesen játszani!
Az első harmadban két bajai gólra Kristóf válaszolt, miközben Tánczos Laci asszisztját megütve rimánkodott, hogy menjen be a labda!
Második harmadban, mintha két egészen más csapat lépett volna pályára. A bajaiak elkezdték sokkal pontosabban járatni eme játékszert, miközben Kecskemét igazán nem találta magát! Pontatlan passzok, esetlen befejezések, eladott labdák; mintha csak a kapusunk jöt volna ki a pályára. A bajai oldalról jól működött az Ónodi, Ádám gépezet, s sorban alakították ki helyzeteiket, amiket a többiek nem hagytak ki.
A harmadik harmad úgy kezdődött, amint a második abbamaradt, de eljött egy pillanat, mikor újra a régi fényében tündöklő Kecskemét kezdett el sziporkázni. Helyzet, helyzet után, s jöttek a gólok rendületlenül Peti és Gergő oda-vissza szolgálta ki egymást, melyhez hozzájárult a többiek hatékony munkája is! Bajaiak ezen meleg pillanatokban már csak egyben reménykedhettek, hogy az idő hamarabb letelik, minthogy ellenfelük ledolgozza a hátrányt, hiszen másfél perc alatt kapott négy gól, könnyen megingatja az embert abban is amit addig szilárdan felépített!
A mérkőzés befejeztével megérdemelten került Bajára a bronzérem, mivel ezen a napon jobbak voltak, de reméljük lesz még alkalmunk visszavágásra!

A bajnokság lezárásaként köszönjük a Halászlé partit, melyben az örökös halászléfőző bajnok műremekét analizálhattuk, kiváló minősítésben!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://kfloorball.blog.hu/api/trackback/id/tr801089951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LazyG 2009.04.27. 19:37:44

Köszönöm fiúk az egész éves munkátokat, főleg azoknak akik minden meccsre eljöttek. Nagyon szeretek veletek játszani!
Innen kívánok Petinek sok sikert a továbbiakban, hogy kitűzött céljai megvalósulhassanak...
Üdvözlettel, Gergő #5

Kori10 2009.04.27. 20:16:41

sajnálom h nemlehettem ott:( de igyis szép év volt és meghajtom fejem elöttetek mert kis részem volt benne csak

Peti bácsi 2009.05.01. 11:05:04

Hát kicsit el lett rontva a vége de igazából az egséz szezonban érezhető volt h vmi nem az igazi.. remélem a jövő mindenkinek szebb eredményt hoz!!
süti beállítások módosítása