Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

IDŐ

Sport hírek

Nincs megjeleníthető elem

Floorball Kecskemét

Kecskeméti Floorball élete, halála, feltámadása, sikerei, kudarcai, győzelmei, vereségei...

Képek

OBIII - Rájátszás I. forduló

2009.03.10. 20:18 | timre | Szólj hozzá!

Kiéhezve vártuk ezt a fordulót, hiszen a déli csoport megnyerésével, egy csoport másodikkal valamint egy harmadikkal kerültünk össze! Reméltük, hogy egyikük legyőzése esetén már bennt vagyunk az előzetesen magunktól elvárt legjobb nyolcban!

A felkészülésünk nem volt zökkenőmentes, hiszen utolsó edzésünkön a maratoni  = időkorlátok nélküli, röplabda csata nem járult hozzá zökkenőmentes felkészülésünkhöz! S közben jött a hír, hogy egy újabb 5-0, s így valóban nehéz lesz elérni a 600. gólt, melyben bíztunk, hogy még az idén meglőjjük. Sajnos a Barcikai Stinky Sox csapata visszalépett, esélyt sem hagyott ezzel, hogy feltérképezzük Észak-kelet Magyarország e szegletének floorballos erejét!

Így csak egy meccsünk maradt, a két évvel ezelőtti bajnoki döntő ismétlése! Igaz azóta két év eltelt, mindkét csapat formálódott, alakult, s így vághattunk neki a küzdelemnek. Tudtuk a győzni akarunk, s ehhez újra hadra fogtuk Kornélt, akin észre sem lehetett venni az elmúlt időszak kihagyását, hiszen ugyanaz a tűz, fanatizmus, csapatért való küzdeni tudás jellemezte, mintha csak tegnap játszotta volna a legutóbbi bajnokit!
A mérkőzésen 30 perc után egyértelművé vált, hogy megnyugtató különbséggel szeretnénk befejezni a találkozót, s ez a lelkesedés kitartott a végéig! Az első sor helyenként kifejezetten szépen muzsikált, s többször tette próbára a kapus képességeit, az elkésett visszazárásokkal. Második sor mely ritkán lép pályára ugyanabban az összetételben, a labdajáratást egy  kis logopédus segítségével kell fejlesztenie, de azért nekik sikerül megcsinálni a "svájcit"!
Láthattunk remek teljesítményt, kihagyott ziccereket, fantasztikus gólokat, s egy adag őrangyalt kik arébb fujták a kapunkat célba vevő játékszert!

Rekordoknak is örülhettünk, hiszen ezen a mérkőzésen ünnepelte Ádám 75. bajnoki szereplését, s Peti pedig előléptetésben részesült, s belépett a századosok közé, de erről majd máskor!

Következő fordulóban /ápr. 4-5/ az ARES HC csapata lesz ellenfelünk, s a mérkőzés győztese elmondhatja magáról, hogy újra /vagy először/ éremért játszhat!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kfloorball.blog.hu/api/trackback/id/tr28994424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása