Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

IDŐ

Sport hírek

Nincs megjeleníthető elem

Floorball Kecskemét

Kecskeméti Floorball élete, halála, feltámadása, sikerei, kudarcai, győzelmei, vereségei...

Képek

Kecskemét - White Sharks 5-6 (2-3; 0-2; 3-1)

2008.03.29. 16:21 | timre | 7 komment

Egy mérkőzés, melynek eredménye fordítva is alakulhatott volna! hiszen az első harmad az elpuskázott ziccerek harmadaként marad híres!

Tudtuk, hogy fontos mérkőzés vár ránk, hiszen a Cápák legutoljára tőlünk kaptak ki az őszi fordulóban, s azóta veretlenek. Több felől jelezték, hogy kemény stílusuk van, nem kell meglepődni!

Mégis a meccs úgy indult, hogy végre azt láthattam viszont amit már sokszor gyakoroltunk, pontos labdajáratás, tökéletes keresztpasszok, .... Igen, s itt kell megállni, hiszen az kellene írni, hogy gólok sorozata, hiszen ezekben a helyzetekben a kapus már tehetetlen, de NEM, sajnos úgy kell folytatni, kimaradt ziccerek. Elsőknél még csak felszisszen az ember, de az ötödiknél már érzi, hogy ez hiányozhat a végelszámolásnál! Mégis vezetést szereztünk, melyet megfordítottak, majdan Dávid félpályás gólja, mely Gábor passzából született, mintha madzagon húzták volna a lasztit a bal felsőbe! Edzésen többször is lőtt már ilyet, na de ilyen távolról! Fantasztikus gól, egy fantasztikus játékostól, ezt mindenkor megemlegetjük, mert ilyent csak az igazán nagyok tudnak lőni /a még nagyobbak, pedig minden meccsen/. Mégis sikerült visszaszerzniük a vezetést, álom emberünk álom passzából.

A szünetben tudtuk, hogy nem szabad lassítani, s most már a kaput is eltaláltuk, de mindig jó helyen volt a kapusuk. Egy két apróbb hiba, s már hárommal vezetett az ellenfél 40 percnyi játék után!

Peti padrakerülésével egy meghatározó játékosunkat vesztettük el, s a Cápák harmadik harmadját fergetegesként emlegetik, mint vérszomjas tengeri ragadozók gyűrik le elfáradó áldozatukat! De nem most. Hiszen egy igazi csapat volt a pályán, s a cápák vergődtek!!! Marci kétszer is betalált, de az egyiket érvénytelenítették. Ebben a harmadban jobban feküdt nekünk is a játék, hiszen a bírók is jobban szakcionálták a szabálytalanságokat, s átélhettük, hogy Peti hiányában felzárkoztunk egyre, majd egy újabb bekapott találat után végső rohamra kelve, elhelyeztük az ötödiket, de az a fránya hatodik, nem jutott a gólvonalon túlra!

Összeségében elmondható, hogy játszottunk, de nem szabad megengedni, hogy indulataink, véleményünk irányítson. Egy szívvel és akarattal kell a pályán lennünk! Kevesebb védekezési hiba volt, de még van min javítani. Még több lelkesedésre, tűzre van szükség, hiszen láthattuk, hiába is másodikak a Cápák a tabellán, méltó ellenfelei voltunk.

Egy játékosnál láttam a lehetetlen fogalmát, s ez Dávid! Ki akkor is visszaért védekezni, ha az ellenfél kapuja mögött segített befejezni egy akciót. Igen, erre az alázatos, csapatért, a játék örömért mindenre képes szenvedélyből kell erőt merítenünk, s megmutatni az elkövetkező fordulókban, hogy miért is jó KECSKEMÉTINEK lenni!!!!

Pontszerzők:

Gergő 2+0

Dávid 1+0

Ádám 1+0

Marci 1+0

Kornél 0+1

Peti 0+1



Kommenteket várom, meccs emberének megjelölésével!

A bejegyzés trackback címe:

https://kfloorball.blog.hu/api/trackback/id/tr32402046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabóó 2008.03.29. 17:12:30

Sziasztok!Elég nehéz erről a mecssről akármit is mondaniGyors vezetés után elkezdtünk kapkodni és már csattantak is be az ellenfél szerencsés góljai.Azhogy kikaptunk az ma nem a másik csapaton múlott.Hihetetlen hogy mekkora helyzeteket tudnunk kihagyni.Semmivel sem volt jobb az ellenfél csapat.Még egy évet játszanánk az ob2-ben akkor nem lennének ilyen taktikai jellegű hullámvölgyei a csapatnak.Ha a szolnok elleni játékunkat át tudtuk volna mára menteni akkor 15-2 re hozzuk ezt a meccset.

Ádám:az meccs elején három sistergős ágyúlövésekkel nyitotta meg helyzeteinket.jól játszott.rendre visszaért.Egy gól büszke tulajdonosa.bár lőhetett volna többet.Kicsit kakaskodott.Jobb a vizsonya a labdával mióta a lila igazságosztó van a kezébe.

Testvérem az Úrban Dávid:Hát valami írtóóózatossan nagy fickát lött.El a hosszúba ahogy apáink tanították.jól helytállt hátul.Jól utját álta a Csupaszív Cseh Cselgépnek.Labdabiztosságát még egy Labdászsák is megirigyelné.Én a meccs embere címet most neki adnám.

Márkó:nem emlékszem hogy nagyott hibázott volna hátul.Magabiztos előrefutásai jók,csak lassan be kellene őket lövöldözni.

Imre:Hát egy megtréfálos középrepassz megdobogtatta a hívük szívét de nem lett baj belőle.hátul magabiztos volt amit el is várunk tőle.Lelkessége példaértékű lehet a csapat többi tagja számára.Jobban meg kell szerveznünk a cseréket meg néha a legrosszabb ütembe jön fel a második sor.Megtöri az első lendületét.

Gergő:Meg kell találnod a góllövő ütődet Gergő!Olyan helyzetek maradtak ki amiket régen logó cipőfüzővel gatya nélkül másnapossan félfülel háttal a kapunak is belőttél.Egy két jó labdaszerzés maradt meg bennem.Védekezésben jobban kell segíteni az elsőknek.

Péter:Ma nem volt szerencséje.Minden lővése elakadt valamibe.A második harmadba elragadta a sötét oldal csábító ereje.De mint kiderült csak egy csapatösszetartás növelő lépés volt ez tőle.Ahogy ott ült bús bociszemekkel mint egy tékozló fiú,az a csapatot küzdésre sarkalta és 5-2 ről 5-4 javítottuk a meccs állását.Majd 10 perc múlva a tékozló fiú hazaért.E tűzben edzett férfinak tudni kell ellenállni a sötét oldal hatalmának.

Testvérem az Úrban Kornél: Néha úgy mozgott a pályán mint egy ikreket váró anyabálna.Harciasságához párosult cselezőkésségét nem szabadna elpocsékolni.Ezeket Istentől azért kaptad hogy megmutasd a világnak hogy a jó legyőzi a rosszat.Sokkal több futás kell.Egy-két jó részed volt a meccsen mikor régi önmagadat tükrözted.Többet kell lőnöd.Többet kell edzésre járnod mert így nem tudnak kiszolgálni a társak.

Kristóf:Hát tudjátok milyen elfogult vagyok,de megpróbálok nem trágár mocskos szavakkkal megnyilvánulni.Nagyon távoli nagyon rossz lövések fantáziátlan lassú " tökölős" játék.Nem látsz a pályán.Nem figyelsz a társaid helyezkedésére.nem érsz vissza.Olyan mintha elfelejtenéd hogy miért vagy a pályán.Szerintem vegyél egy másik fejet az (nyakadra :D)az ütődre.régen azért kipokhálóztad a kapumat.Szeretném újra ezt látni.

Testvérem az Úrban Marci:harcosság jellemezte.Két gól szerzője egy tulajdonosa.Hozta a tőle elvárhatót.több futás.gyorsabb visszazárások és királycsávó leszel.

Testépítő Gabesz és Lacám:Kevesett játszottatok.nagyon keveset. Gáborról az maradt meg hogyha látja ,hogy egy csapattársa küzd valakivel akkor veszett vadként igyekszik segítségére társának.Ezeket meg kell tanulni írányítani.Szeged ellen megígérem hogy ti fogtok a legtöbbet játszani!!!!!!

Marci 2008.03.29. 17:23:22

Király összefoglaló:D Nyakadra XD
Nálam a meccs embere Dávid. Az úr áldjon meg és örizzen meg titeket:) !!!!

LazyG #5 2008.03.29. 17:48:38

Nagyon jó összefoglaló!
Meccs embere: Dávid

peti4 2008.03.29. 21:30:28

ez kész:d nagyon jó összefoglaló teljesen jogos!! meccs embeere senior dávid

timre 2008.03.30. 12:20:48

A meccs embere nálam is Dávid, de ez a beszámolómból is érzékelhető!

Dávid 2008.03.30. 20:24:54

Hát igen pár perc alatt megjártam a mennyet és a poklot is:))) Én Ádámra voksolnék aki remekül játszott mind elől mind hátul meg lehetett találni őt.
süti beállítások módosítása