Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

IDŐ

Sport hírek

Nincs megjeleníthető elem

Floorball Kecskemét

Kecskeméti Floorball élete, halála, feltámadása, sikerei, kudarcai, győzelmei, vereségei...

Képek

Kecskemét-Triton 7-11 (3-4, 3-1, 1-6)

2007.12.16. 22:30 | timre | 1 komment

45 perc álom, 15 perc rémálom! Röviden így lehetne jellemezni ezt a mai mérkőzést!

Nem igazán akart összejönni a kezdés, hiszen a menetrendszerinti járat késett, Dézsi elaludt, s gyakorlatilag éppen, hogy csak beestek többen a mérkőzésre.

Ismét rangadó előtt álltunk mégsem tudtunk felpörögni az első percekben, hiszen még 50 másodperc sem telt el, s már kapunkban landolt a játékszer, s a továbbiakban is azt láttuk, hogy a Tritonosok járatják, járatják a gömböt, határozottan támadnak, s 14 perc után már 3-0 nekik. Ekkor nagy zakó nézett ki belőle! De végre sikerült az első sornak kellő fokozatra kapcsolni, s egy Kornél asziszt után Gergő vágta be csapatunk szépítő, míg saját 100. gólját!  S 18 másodperc múlva egy szemfüles Gergő góllal felzárkózhattunk egyre. De nem sok idő, s egy ellentámadás végén ismét kettő a különbség! S ekkor jött Martin! Emberelőnybe kerültünk, de nem igazán engedtük, hogy leüljön a padra a kiállított játékos, mert a legurított labda kíméletlen sebességgel landolt a felső sarokban. mint amelyiket cérnán húzták, oly mértani pontossággal került a helyére. Az első harmad után látszott a remény a folytatásra.

A második harmadban sokkal jobban zártak a védelmeink, nem igazán tudtak a Tritonosok igazán kontrázni, időben visszazártunk, s sikerült levédekezni a területeket. Meg is lett az eredménye. A harmad elején egyenlítettünk, hiszen Kristóf lövése, mely a kapusról kipattant Gábor segítségével jutott a kapuba. Majd ismét megmutattuk, hogy 4-4 elleni játékban igazán jók vagyunk, hiszen Gergő 12 másodperc alatt újabb két gólt vágott, s ekkor már kettővel mi vezettünk! Sajnos a harmad vége előtt sikerült szépíteniük, de így is mi térhettünk előnnyel a szünetre.

Tudtuk, hogy kezünkben a lehetőség, s ennek megfelelően kezdtük a harmadot! Pár perc elteltével sikerült a Tritonosoknak egyenlíteni, de nem sokra rá, Kornél írtózatos nagy gólt akasztott, s újra nálunk volt az előny! S ekkor valami megszakadt ... Elfáradtunk, nem bírtunk visszazárni, s a Triton játékosai kegyetlenül kihasználták ezt a megingást. 15 perc alatt öt gól terhelte meg hálónkat, s így az álom, egy megvalósítatlanul maradt, hiszen kikaptunk!

Benne lehetett volna csapatunkban a győzelem, hiszen a második harmadban temérdek lehetőségünk kimaradt, de nem sikerült! Egy biztos, a Triton "álom védelmét" sikerült egy kicsit visszazökkenteni a valóságba, hiszen ennyi gólt, csak a Szolnoktól kaptak, azonkívül általában 3 alatt maradtak.

Így az elmaradt mérkőzésünktől függetlenül az ötödik helyen zárjuk a bajnokság őszi idényét! Ki kell elemezni a hibákat, s meg kell próbálni kijavítani, hogy még eredményesebbek lehessünk!


Íme a pontszámok, melyeket mindenki magához, eddigi teljesítményéhez viszonyítson elsősorban, s ne egymáshoz!

Szabó (0+0)   7 pont
Hozta a tőle telhetőt, de nem sok átlagon felülit tudott hozzátenni, igaz többször teljesen magára hagyták a védőtársak!

Dávid (0+0)   7 pont
Szükség van biztos megmozdulásaira, most mégis néha porszem került a játékába! Látványosak a szerelései, megfutásai, biztos a labdatartása.

Pepe (0+1)   6 pont
Ma nem ment neki úgy a játék, mint ahogy szokott. Átadásokba hiba csúszott, s valahogy a labda sem tapadt most hozzá, nem sikerült igazán megszelídítenie a játékszert!

Gergő (4+1)   9 pont
Mai formáját klónozni kellett volna. Azont túl, hogy ma egyértelműen Ő volt csapatunk legjobbja. fanatikus, könyörtelen /gólvágó/ harcos, hátuls is biztos egyéniség. Gratulálunk, hogy Ő a második, aki százados lett csapatunkból!

Marci (0+0)   6 pont
Jól játszik, egyre jobban lát a pályán de még hiányzik neki, hogy keveset játszott együtt a társaival!

Tóth I. (0+0)
Mai meccsen keveset játszott, teljesítménye ne értékelhető!

Ádám (0+0)    6 pont
A védekezése helyenként jó volt, de felfutásaival nem tudta olyan hatékonyan támogatni társait, mint az elmúlt meccseken.

Kornél (1+1)   7 pont
Rá különösen készült az ellenfél, mégis bődületes nagy gólt akasztott. Voltak jó kiugratásai, de nem ma játszotta élete meccsét.

Márk (0+0)   5 pont
Stabil játéka, melyet mostanában megszoktunk, néha elbizonytalanodot, s görcsössé vált, ebből fakadtak hibái! A kapáslövése, mely éppnehogy elkerülte a kaput, nagyon jó volt, gyakrabban kellene rá vállalkoznia!

Kristóf (0+0)   6 pont
Még mindig sok esetben nem a megfelelő játékszituációt választja! Túl sokat akar lőni, s zárt falakat nem mindig tud megtörni. Több csapatjáték, s szárnyalni fognak a pontjai!

Dézsi (0+0)   6 pont
Kezdi visszanyerni önmagát! Ismét láttuk a szenzációs szólóit, s voltak ígéretes lövései is! De néha még mindig sok az egyénis játék!

Gábor (1+0)   7 pont
Lelkesen hasznosan játszott, s ennek eredménye volt a szemfüles gól, melyben ő reagált leggyorsabban a kipattanó labdára! Vannak még benne rejlő lehetőségek!

Martin (1+0)   7 pont
Szédületes gól, gyermeteg hibák! A tőle megszokottnál halványabban játszott, de nélküle nehéz lenne felépíteni védekezésünket!

Tánczos L. (0+0)   6 pont
Sajnálhatja azt a lehetőséget, melyet nem be-, hanem kikanalazott a kapu torkából! Nagy gól lehetett volna. Még érnie, fejlődnie kell, hogy hatékonyabb játékos lehessen!

A bejegyzés trackback címe:

https://kfloorball.blog.hu/api/trackback/id/tr50266282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LazyG#5 2007.12.18. 10:21:54

Hát igen...Most jobban jártunk volna ha csak 2 féidő a játék. De nem, és ebből az a tanulság, hogy ha fejben kiengedünk egy kicsit, annak meglesz a negatív eredménye.
Ha fejben egy csapat tudunk lenni, akkor szép helyen zárhatjuk az OB II.-t.
süti beállítások módosítása