Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

IDŐ

Sport hírek

Nincs megjeleníthető elem

Floorball Kecskemét

Kecskeméti Floorball élete, halála, feltámadása, sikerei, kudarcai, győzelmei, vereségei...

Képek

Szegedi FE - Kecskemét 2-11 (1-3, 0-3, 1-5)

2007.12.01. 20:08 | LazyG | Szólj hozzá!

    Edző nélkül vágtunk neki a szombat délelőtti mérkőzésnek. Szokásunkhoz híven, ismét korán érkeztünk, így volt időnk az alapos bemelegítésre. A játékvezetők késése végett mégis álmosan kezdtünk, nem tudtuk felvenni a ritmust, és a lelkesedést amit az ellenfél játékosai  mutattak. Igaz Kristóf találatával megszereztük a vezetést, de az ellenfél gyorsan válaszolni tudott egy szerencsés góllal. Ezek után átvettük az irányítást, és a harmad végéig még két gólt szereztünk Gergő, és Peti jóvoltából.

    A szünetben rendeztük sorainkat, és eldöntöttük, hogy még nagyobb nyomást helyezünk a szegedi védelemre. Egy szabálytalan cserét követően, még 4 emberrel is rohamoztuk a szegedi kaput, igaz gólt nem szereztük belőle. A második játékrész utolsó 10 precében Peti ott folytatta ahol abbahagyta Gergő, Martin, Kornél passzából volt eredményes. Az első sor gyors játékával, a lassan fáradó ellenfél már nem mindig tudta tartani a ritmust.

    Az utolsó játékrész előtt megbeszéltük, hogy hasonló, vagy még jobb harmadik harmadot produkálunk. Ez sikerült is, igaz még Kristóf góljára válaszolt az ellenfél, több hazai gól már nem született. A mérkőzés végefelé kettészakadt a pálya, szerencsére rutinos védőinknek nem okozott gondott a szegedi támadások hatástalanítása. Gyors passzos kontrákból pedig Peti, majd később Kornél volt eredményes. Az utolsó percben Kristóf állította be a végeredményt.

    Az első harmad után korántsem nyugodtan vonultunk az öltözőbe, de ahogy felvettük a ritmust, nem volt kérdéses a két pont sorsa, lehet készülni a következő mérkőzésre.

Laci (0+0)   7 pont

Nem sok dolga akadt a védőknek kösznönhetően, harmadonként egy-egy bravúros védése volt, és csak kétszer kellett maga mögé nyúlnia.

Dávid (0+0)   8 pont

Labdabiztos, magabiztos védőnk, aki tökéletesen látta el védői feladatát, pontos visszazárások, és váratlan meginduások jellemezték játékát.

Pepe (5+1)   8 pont

Csapatunk legjobb formájában lévő csatára, mindig lehet rá számítani, lelkesedése, akaratereje a töbiekkre is nagy hatással van. Első sor karmestere.

Gergő (1+2)   8 pont

Igaz csak egy gól szerezett, mégis szerves része volt a győzelemnek, szükség van passzaira és jó meglátásaira.

Kornél (1+3) 8 pont


Sikerült az új ütővel is betalálnia, harciassága kiemelkedő a mezőnyben. Meglátásai, és küzdeni akarása példaértékű.

Ádám (0+0)   7 pont

Jól védekezett, támadásoknál visszazárt, segítette társait. Igaz most nem szerzett gólt, mégis játéka nélkülönözhetelen.

Márk (1+0)   6 pont

Egyre okosabban lát a pályán,igaz ügyelnie kell, hogy ne forduljanak le róla könnyen a támadók.

Kristóf (3+0)   7 pont


Három gólt lőtt, de adhatott volna ugyanennyi gólpaszt is. A cserékre jobban oda kell figyelni, és gyorsabban passzolni. Mindenesetre a második sor meghatározó támadója.

Dézsi (0+0)   6 pont

Hihetetlen labdabiztosság, és káprázatos cselek párosulnak, a néha lassú mozgással, és görcsös játékkal. Nagyot fog alakítani, amint kijött hullám-völgy kunyhójából.

Martin (0+1)   7 pont

Magabiztos védőnk nem kegyelmezett a hazaiaknak, pontos távoli passzai igazi csemegék az elöl lévő támadóinknak.

Tánczos (0+1)    6 pont

Besegített mindenhol ahol csak tudott (a rossz cserébe is). Ha kellett visszazárt, ha kellet gólpasszt adott. Szükség van rá a csapatban.

Kiss Marcell (0+0)   6 pont

Igaz csak a kapufáig jutott, harcos modora és labdabiztossága így is megmutatkozott. Játéka biztató a továbbiakra nézve.

A bejegyzés trackback címe:

https://kfloorball.blog.hu/api/trackback/id/tr23249133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása