Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

IDŐ

Sport hírek

Nincs megjeleníthető elem

Floorball Kecskemét

Kecskeméti Floorball élete, halála, feltámadása, sikerei, kudarcai, győzelmei, vereségei...

Képek

White Sharks meccs visszhangok

2007.10.30. 18:11 | timre | 2 komment

Hírek a BAON-on: ITT

Floorball blogon:

A White Sharks – Kecskemét meccsről (gondviselés 5: a gömb éppen csak a gólszerzőket nem mondta meg előre) már mindent megírtunk a beharangozóban, a csapatok pedig makacsul tartották is magukat az „itinerhez”. Egyetlen kiegészítésként megemlítenénk, hogy a Kecskemét oldala szerint hiányzott csapatukból Geredy Kornél, így még értékesebb számukra ez a 2 pont, ami annál is inkább figyelemre méltó, hogy közvetlenül egy nagy verés után sikerült feltámadni. Minden elismerésünk! A WS újabban ráállt a közönségszórakoztató eredményekre és az eufórikus hajrákra. Most túl nagy volt az előny az ellenfélnek (5 gól), érdekesen alakul az élboly!

White Sharks honlapján:

15 fő, három kerek sor, Paska Zoltán trénerként, legutóbb vesztett állásból nagy visszatérés, szép számú Sharks szurkolók, nagy kecskeméti pofon Szolnokon.
 Így kezdődött a floorball.blog.hu oldal szakértői szerint a másodosztály Top 5 csapatai közül kettő, azonos pontszámmal álló WS és Kecskemét derbije.  
 A hangulat remek volt, mindkét csapat azonnal bedobta magát és nyílt kártyákkal operáltak a két pontért. Ebből a nagy rohanásból a vendégek jöttek ki jobban, mert bár Holubkó István kapitány találatával a WS szerzett vezetést, mégis a vendégek fordultak előnnyel, mert 3 perc alatt (15-18 p között) 3 gólt szereztek. Sokakat meglepett a WS "forecheck" letámadásos játéka, ezt kérte játékosaitól Paska Zoltán, illetve a szoros emberfogást. Sajnos kihagyott Cápáink figyelme, így a meglepően gyors és mozgékony kecskemétiek éltek a tálcán kínált lehetőségekkel és létszám fölényben vezethettek számos akciót Vincze Tamásra és az olykor árván egyedül hátul hagyott Jan Kácl-ra.
 1-3.
 A második harmadban még nagyobb elánnal próbáltak játszani Koncz Geriék, azonban ez fejetlenségbe csapott át, senki nem találta a ritmusát, nem volt egyetértés és a kommunikáció teljes hiánya mutatkozott meg. A vendég kékek pedig nagyszerűen megéltek a Sharks hibáiból, el is húztak 2-6-ra, majd 3-7-el zárták a harmadot.
 A harmadik felvonásban a 9. percben már 4-9-re vezetett a Kecskemét, ekkor úgy tűnt kivégezték a WS-t, aztán felborult a pálya és a Cápák nevükhöz híven kezdtek el játszani, mindenre haraptak ami csak mozgott és sorra alakították ki a helyzeteket. Nagyon sok lövés ment Szabó László kapujára, addigra már a vendégek csak védekeztek, olykor 4-en takarták a kaput. Szép lassan közelítettek a kék-fehérek, és 7 perc alatt 5 gólt termeltek. Sorrendben Huszti, Vénkúti, Tassi, Koncz. Jan, Shcvarcz, Jesch Á. tüzeltek hátulról, de a labda nem kívánkozott többet WS ütőről a kecskeméti kapuba menni, így nem sikerült a bravúr és legalább egy pontot menteni a vasárnap esti derbin. Teljes mértékben három esélyes volt a találkozó a mérkőzés elején, az első két harmadban fölényben játszottak a vendégek, a harmadik harmad hajrája alapján viszont a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna!  
 
 WS legjobbja: Vincze Tamás #1
   
   
 Summárum:
   
 Jan Kácl WS #9:
 
 "Az elején sajnos nagyon sok olyan helyzetet adtunk nekik amikor 3 a 2-ben vagy 2 az 1-ben hozták ránk a labdát, ebből gyors gólokat szereztek. Elég későn ébredtünk, viszont az utolsó 10 percben megismertem a WS csapatszellemét és az eredményt leszámítva nagyon élveztem a játékot.  Ha így játszottunk volna az elejétől kezdve, akkor nem kérdés, hogy mi nyertünk volna. Sajnos ma nem tudtam azt a kis pluszt adni a csapatnak ami kellett volna a pontokhoz."
   
   
 Schvarcz Gábor WS #84:
 
 "A meccs az idén már megszokott forgatókönyv alapján zajlott le! A nagy létszám ellenére szokásos módon lagymatagul kezdtünk de sajnos későn kapott észbe a csapat  és nem sikerült lehajrázni az ellenfelet! Kis szerencsével nyerhettünk is volna ! Ha a helyzeteket jobban ki használjuk és a megszokott védelmi hibáinkon felülemelkedünk nem lesz gond ezután!"
 
 
 
 Híves Péter WS #22:
 
 "A csapatot a szokásos szerencsétlenség sújtotta (kapufák, potya gólok) némi fejetlenség az égész pályás emberfogásnál, a 3 soros játék, ahol hol játszott a 3. sor hol nem és ez cserélési problémákat okozott (ebből született a kecskemétiek egyik gólja). Kontrájuknál nem tudtuk felvenni az embereket, nem értünk vissza. Sokszor csak a védőknek köszönhettük meg, hogy nem kaptunk gólt (pl.:Jan). ha tudnánk olyan lélekkel és akarással játszani mint az utolsó pár percben ott lehetnénk a dobogón."
 
 
 Huszti Péter WS #19:
 
 "Összességében nem játszottunk rosszul, ebben a játékban és ezen a szinten szerencse is kell a sikerhez. Sokat lőttünk, sok helyzetünk volt, de csak a végén jöttek be a dolgaink, addig a Kecskemét mellett volt Fortuna. Mit sem bizonyít jobban Tóth Imre lehetetlen gólja. Az azt jelentette ezen a napon csak ők nyerhettek. Mi mindig eljátsszuk magunkkal, hogy 2-3 gól fórt adunk az ellenfélnek. Fárasztó mindig a végén megszakadni. Többet várnék a fiataljainktól, mert már nekik kellene a hátukon vinniük a WS-t."
 
 
 Gyenes György a listavezető Szolnok Cannibals trénere:
 
 "Nagyon sok olyan helyzetet adtak a Cápák a Kecskemétnek, amikor létszám fölényben vihették kapura a labdát. Ügyes a Cseh gyerek, de mindent egyedül nem tud megoldani.
 Késő volt már az ébredés a végén, sokkal hamarabb kell el kezdeni a szisztematikus játékot. Kicsit fejetlennek éreztem a hazaiakat.Nem tett jót nekik az sem, hogy három sorral játszottak, túl hosszú volt a pad, el is cserélték magukat. Rendet kell tenni, mert anélkül nem lehet eredményesen játszani. A végig küzdeni tudás viszont jó volt, úgy tûnt nem esett szét fejben a csapat, ez óriási tartás. Nem volt már a Cápákban két pont, de nem kellett volna sok az egyhez."

A bejegyzés trackback címe:

https://kfloorball.blog.hu/api/trackback/id/tr83213416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabóó 2007.10.31. 00:20:25

én most miért vagyok benne név szerint?

Petui#4 2007.11.03. 19:57:03

mi van csak én szedek bérescseppet??? mindenki kidőlt meghaét a blog??:D
süti beállítások módosítása