Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

IDŐ

Sport hírek

Nincs megjeleníthető elem

Floorball Kecskemét

Kecskeméti Floorball élete, halála, feltámadása, sikerei, kudarcai, győzelmei, vereségei...

Képek

White Sharks - Kecskemét

2007.10.24. 10:24 | timre | 1 komment

Csapatunk egy újabb rangadót játszhat az OBII-ben, s megmutathatjuk újra, milyen is az a kecskeméti szív.

A mérkőzésre október 28-án, vasárnap, 15 órakor a Népligetben kerül sor!

Indulás: 13 óra Mikrobusz + ???

Beharangozó a White Sharks honlapjáról:

"A női mérkőzést követően 15.00 órától az "A" csapatunk ütközik meg a frissen feljutott és eddig kimagaslóan szereplő Kecskemét gárdájával. Csapatunk az elmúlt fordulóban vesztett állásból, nehezen gyűjtötte be a két pontot a Rudas ellen. Az biztos, hogy a lelkes újvárosiak ellen mutatott játék kevés lesz vasárnap, így mindenképp pörgősebben és gyorsabban kell játszani.
 
 "Két talán "könnyebbnek" nevezhető ellenfél után (Szeged,Rudas), sokkal erősebb csapattal kerülünk most szembe. Bár a Szolnok most könnyedén verte (gólarány szerint) a kecskeméti fiúkat, én hasonlóan kemény meccsre számítok mint a Triton ellen, sokkal több kell mint a Rudas ellen"- mondta a WS kapitánya Holubkó István.
 
 A kecskemétiek vélhetõen győzni jönnek Budapestre, úgyhogy egy rendkívül érdekes és izgalmas rangadóra van kilátás, már csak annak fényében is, hogy ebben az évben a www.floorball.blog.hu internetes sajtó oldal szerint az OBII. élcsapatai közé tartoznak a Cápák és a kecskemétiek is."

floorball.blog.hu oldaláról:

"Az eddig győzelmet győzelemre és gólt gólra halmozó Gyenes tanítványok a szintén 100%-os Kecskemétet fogadták. Bár a bajnokság korai szakaszában nincs sok értelme a tabellára pislogni, de mégis megemlítenénk, hogy az első két helyezett csapott össze. Hozzá kell tenni, hogy az általunk az első 5 helyre várt Szolnok-Kecskemét-Phoenix-Triton-White Sharks ötös fogatból a két csapat közül egyik sem találkozott még senkivel. Érdekes mérkőzésre volt kilátás, ahol a halálpontos szolnoki csapatjáték összecsaphatott az eufórikus kecskeméti hajtással. Egy beharangozóban alighanem taglaltuk volna, hogy mennyire lesz képes megnehezíteni Straussék dolgát a Kecskemét csapata, hogy visszaüt-e esetleg a szolnokiak alacsonyabb létszáma, hogy a pontosabb összjátékot ellensúlyozhatja-e a kecskemétiek hajtása.

Vasárnap délutánra minden kérdésre választ kaptunk… a Kecskemét képes magabiztosan legyőzni a tabella második felét, de egyelőre nem tudja kompenzálni a nagyobb taktikai felkészültséget. A Szolnok előtt meg kell hajolnunk, első igazán komoly mérkőzésükön is sikerült két számjegyű találatot elérni, még ha jelen esetben ez „mindössze” 10-t is jelent. Az OB2 bajnoki címéhez egyenesnek látszik az út, hiszen amíg a többiek lelkesen verik körbe egymást, addig a kannibálok még akár hibátlan szezon elé is nézhetnek… vagy legalábbis meglepő lenne az eddigiek alapján, ha egy kisiklásnál (ami sok nagy győzelem után előbb utóbb még profibb csapatokkal is megesik profibb sportokban) több is becsúszna.

A Kecskemétnek aligha kell csüggednie, ez az eredmény a pillanatnyi sokkon túl maradandó károsodást nem okozhat. A szolnoki vereség benne volt a szezonban, az arányból pedig lehet tanulni. Hosszútávon könnyen lehet, hogy a csapat hasznára is válik ez a vereség. Ezt már jövő héten bizonyíthatják is az idén meggyőzően falatozó fehér cápák ellen."

A bejegyzés trackback címe:

https://kfloorball.blog.hu/api/trackback/id/tr45205711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tuncimókus#4 2007.10.25. 20:06:26

nos eljött az idő h alázunk egyet mert ez így neem állapot:D pénteken edzésen mindent eldöntő feadatok gyakorlása kell:P
süti beállítások módosítása