Floorball Kecskemét

Kecskeméti Floorball élete, halála, feltámadása, sikerei, kudarcai, győzelmei, vereségei...

Képek

Phoenix Fireball SE - Kecskemét 7-6 (3-3; 0-1; 4-2)

2008.04.12. 19:03 | LazyG | 12 komment

Baljós előjelekkel készültünk erre a mérkőzésre, hiszen 14 fős keretünkből előre tudtuk, hogy négyen hiányoznak, péntekre kiderült az ötödik, s már majdnem Törökbálinton voltunk, mikor eszébe jutott Marcinak, hogy otthon maradt az igazolás! Így, gyakorlatilag két cserével várhattuk a kezdő sípszót!

Tudtuk, hogy a Phoenix egy rendkívül gyors játékot jászik, sok futás, gyakori cserék, de hiszen nem is okozhatott nekik gondot, mert több, mint kétszer annyian voltak, mint mi! Mégis egy szenzációs kontra végén Gergő felébresztette a pókot a sarokban! S máris mi vezettünk! Ez csak tovább tüzelte ellenfelünket, s két szerencsés góllal fordítottak, pedig még öt perc sem telt el! De valahogy ma Gergő jó ütőt hozott el a mérkőzésre, s Dávid asszisztját váltotta gólra! Ellenfelünk  nyomását, megtoldottuk egy kisebb védelmi hibával, s harmadik góljuk is  Laci mögé került! De még mindig üztük, hajtottuk őket, s egy "hull az elsárgult levél" típusú góllal egyenlítettünk!
Első húsz percben egyáltalán nem az történt, amit ellenfelünk elképzelt, de mi is sokkal többet nyújtottunk, s ami a második harmadban történt az még ezt is felülmúlta!
Ellenfelünk nem tűrhette, hogy Gergő jó ütőt hozott magával, így egy szerencsétlen mozdulat, s véget ért a nyél tündöklése, melynek eltakarításáért Peti kapott kiállítást! De nem törtünk meg, folyt a játék, záporoztak a lövések, következett Laci kedvence, a balszélről középre, pont az ellenfél elé, de most mindent fogott. Míg a harmad végére Peti megnézte, hogy milyen az ha az ütő másik oldalát is használja, s egy szenzációs fonákgólt ragasztott Kristóf passzából! Vezettünk két harmad után!!!!!
De már ekkor érződött, hogy fáradunk! Ellenfelünk tovább növelte a csapásszámot, melyen meglett az eredménye, hiszen megfordították az eredményt, s három gólos hátrányba kerültünk. De ekkor előbújtak a rejtett tartalékok felébredt a kecskeméti szív, mely visz bennünket, s nem ismer lehetetlent, s két Peti találattal ismét felzárkóztunk egyre! Az utolsó percben még kapusunkat is lehoztuk, de már nem sikerüt a pontszerzés!

A mérkőzés végén, a kilátogató szülők gratuláltak a sportszerű, hajtós mérkőzéshez, melyben maroknyi csapatunk kemény munkára késztette a manapság szárnyaló ifjoncokat!

Dávid  0+1
Pepe   3+1
Gergő  2+1
Tóth I. 1+0
Ádám  0+1
Márk   0+1
Kristóf 0+1

Azaz, mint látjátok MINDEN mezőnyjátékosunk szerzett pontot, s a legfontosabb, hogy MINDEN gólhoz tartozik assziszt!

GRATULÁLOK!!!

Lehet szavaszni a meccs emberére...

A bejegyzés trackback címe:

https://kfloorball.blog.hu/api/trackback/id/tr10422813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

timre 2008.04.12. 23:14:29

Nálam a meccs embere Szabó, akinek az egyik leglátványosabb védése, amikor a talpáról pattant vissza gömb!!!

Szabóó 2008.04.13. 09:54:27

Én, e meccs után csak azt szeretném mondani, hogy Nagyon örülök hogy ebben a csapatban játszhatok!!!!!!!!!

timre 2008.04.13. 10:12:20

Azért várjuk az evangélikus testvér gondolatait a mérkőzésről, emberekről, mint egy-egy kis karcolatot, még ha néha egy kis iróniát is tartalmaz.

Szabóó 2008.04.13. 10:13:19

jójó.csak most ért haza apukam és pakolunk.de ma még írok!

Marci(vizesfiú) 2008.04.13. 14:30:15

a játékot csodás volt "nézni:S" bocsássatok meg a hülyeségemért!!! Rendkívüli formát hozott mindenki csak így tovább mindenki!! gratulálok nektek!! mecccse embere nincs én mindenkit kitudnék emelni!! Erősvár a mi Istenünk!!

peti4 2008.04.13. 16:33:02

jó meccs volt na. meccs embere laci bácsi nagyon jól védett kitűnő formában!

Szabóó 2008.04.13. 17:31:49

Marci:Kivállóan helyt áll a kispadon.Azért Ütőjével átadott némi erőtt mesterének és csapattársának.Magabiztossan őrizzte a kulcsot és remekül nézte a meccset.Igazi Csapatjátékos.

Gergő:Kezdeném azzal hogy: vééééégre!!!!!!!!!!!!!Jól játszottál mentek a passzok és gólokat is szereztél.Mikor fennt voltál nyugodtabbak voltunk.Kell a rutinod.

Véé Ádi: Végre támadó szerephez jutatta a jóisten!Lilla csodacsővel igazi átlövő válik belőle.nagy szerepet vállalt elől hogy a gépezet és a passzok remekül működjenek.ikor érezte hogy sérülés vagy egyéb fájdalmak miatt megnyengül az amúgy betonvédelem akkor besegített hátul.

Molnár Négyair P.:Eccsém az a fonáááák!!!igazi vezérbika voltál tegnap.labdabiztos határozott.Na meg ott bujkált benned tegnap hogy egy klásszikust idézzek a csibéészség!a single player gól is nagyon tetszett.Hát igaz hogy két gólt összehoztunk ketten de sebaj.

Az öreg Kristóf:Komám csak ember lössz belüled!sok labdát szereztél.okos passzok egész formás cselek.távoli váratlan és kapustmegtornásztató kapáslövések.jól játszottál.ne bízd el magad mert ettől még nem szeretlek :)!

Márk:Látod hogy aSÁnta márkot se érik utol a hazug emberek.sérülésed alig látszott.Jól védekeztél és megint csak a hasznos felfutásaid voltak.Egyre labdabiztossabb vagy!Már csak határozottabban kell odalépni!

Imre:Nyugodtabban kell játszani.nem szabad a labdát vaktába ellőni.Stabilan játszott.Az edzéshiány ellenére :) .Egy szép gól szerzője.Teljesen pozitiv emlékeim maradtak tőle a meccsről!

FurzenMeister Dávid:Gyönyörű játékot nyujtott tegnap.Péterrel jól megértik egymást hátul.Kiseggeléssel megoldottál mindent.grat!

Dávid 2008.04.15. 19:14:16

A meccsen bordasérülést szenvedtem, de szerencsére "csak" repedés de a doki szerint így is legalább 3 hetet pihennem kell.

v#9 2008.04.15. 20:01:54

jobbulást dávid,de ha te megsérültél ki véd a szeged ellen???

timre 2008.04.15. 20:22:01

Szeged ellen úgy is vinnünk kell jegyzőkönyvvezetőt illetve időmérőt, tehát Te sem maradhatsz itthon!!!

Szabóó 2008.04.15. 22:45:28

DÁvid! egy bordám adnám ha játszhatnál!

Dávid 2008.04.16. 16:40:51

Mindenfélekép menni akartam volna most már csak azért is h megnézzem a kapus nélküli játékot:))!!!