Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

IDŐ

Sport hírek

Nincs megjeleníthető elem

Floorball Kecskemét

Kecskeméti Floorball élete, halála, feltámadása, sikerei, kudarcai, győzelmei, vereségei...

Képek

Kecskemét - Szolnok 3-8 (0-3; 2-5; 1-0)

2008.03.21. 21:48 | timre | 9 komment

Nőnapról elhalasztott meccsünket pótoltuk ezen a hétvégén, hiszen akkor többen egyéb versenyeken vettek részt! Reméltük, hogy ekkor teljes csapattal tudunk kiállni, de Martin még nem gyógyult meg, Kornélék elutaztak, Dézsi pedig sajnos Zh-t írt, így legutoljára a Veszprémet verő különítmény léptett pályára, a kapuban Lacival kiegészülve.
Tudtuk, hogy a Szolnok gyorsan, pontosan próbálja meg járatni a gömböt, így a célunk nem lehetett más, mint ezen akciók megállítása! A mérkőzés elején mégsem tudtuk igazán megvalósítani, s nem sikerültek elég pontosan a visszazárások, valamint nem mindig találtuk a helyünket! Igaz sikerült gólt lőnünk, hiszen Dávid passzát Marci helyezte a kapuba, de miután a játékvezetők már belefújtak, szabadütéssel folytattuk! Ehhez a harmadhoz hozzátartozik még, hogy emberhátrányba kerültünk, melyet kivédekeztünk, köszönhetően annak, hogy Laci általában a helyén volt!
A második harmad elején egy sokkal agilisabb Kecskemét lépett pályára, ami meglepte ellenfelünket, s két hazai gól jelezte, hogy nem mondtunk le a gólszerzés tervezetéről! Sajnos egy két buta hibából visszaállította Szolnok a megnyugtató különbséget!
A harmadik harmadban, még aktívabb játékot produkáltunk! Általában ezt a harmadot szoktuk elveszteni, itt jött többször is az a fránya öt perc, de most nem! Összeállt a Peti-Dávid-Ádám védekezés, Márk jól állt be, ha pályára került, Kristófnak nagyon jó visszazárásai voltak, s nem elfelejtendő, hogy Dávid csodálatos passzából gólt lőhetett. Voltak még helyzeteink, erőn felüli védekezéseink, de ami a csapatot dícséri, hogy megnyertük ezt a harmadot! Többször labdát szereztünk, amit még jobban meg kell becsülni, s abból indítani sokkal pontosabban.
Ki lehet ezen a meccsen emelni, mindenkit, aki odatette magát, hisz nem úgy jöttünk le a pályáról, hogy megalázó vereséget szenvedtünk, mert micsoda különbség van a dunaújvárosi és a szolnoki -5 között!

Pontszerzők:

Gergő 1+1
Peti 1+0
Kristóf 1+0
Dávid 0+1
Szabó 0+1


Lehet szavazni a meccs emberére!

A bejegyzés trackback címe:

https://kfloorball.blog.hu/api/trackback/id/tr45391615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

timre 2008.03.21. 21:50:39

Az én szavazatom Szabóra száll! Az első harmad elején megijedtem, hogy nem ért fel a pályára, de amit azután bemutatott az sokszor elképesztő volt!

LazyG #5 2008.03.21. 21:57:52

Nehéz bárkit is kiemelni, mert mindenki tette a dolgát, de azért megpróbálkozom.
Szerintem a mai meccsen kiemelkedő teljesítményt nyújtott: Laci a kapuban. A 8 gól ellenére legalább ugyanennyitől mentett meg minket.
Szép volt Laci csak így tovább!

Szabóó 2008.03.21. 22:20:04

Well!!
In my opinion:Egész korrekt meccset játszottunk így ma délután azt kell hogy mondjam.kezdeném a bírókkal akik nagyon jól vezették a meccset,tényleg le a sisakkal elöttük.vegyük sorra kedves csapatunk hivő tagjait:
Ádám: kimondottan jót tett neki az ütőcsere,jól helyezkedett ma,rutinossan éretten játszott.jó ötletei voltak.

Péter:izzó fáklyaként hatott a pályán.csapatunk igazi írányító egyénisége.néhe egy csellel kevesebb és több lesz pontjainak száma.ma védekezésben nagyon jól helytált.

Babja mester:higgadt lazasága labdabiztossága lenyügőző.Hozzájárult a mai remek teljesítményhez.mindig éreztem őt a kapu elött.

Márk:ma bizonytalannak éreztem.Sok labda jött el mellette.határozottabbnak kell lenni védekezésben!!!Felfutásai egész jók.

Kristóf:Egy góllal tudott ma hozzászólni a meccshez.Ha elöbb felnézne akkor látni is a pályán.többet kell edzenie.A blingbe ilyet nem tudsz elsajátítani te csőődör Lődör!

Marci:jól helytállt.Rutintalansága ellenére egész éretten játszott.be kell lőni.ügyes nemhiába evangélikus!

Gergő:Nem láttam rajta a tűzet.sem mozgásában sem támadásaiban.pár jó lövése volt.egy az egyben pedig be kell lőni.Straussal vívott csatái maradtak meg bennem.A mai teljesítményt zsúfolt napjának tudom be.

Imre:emberhátrányban segítette a csapatot,ott jól döntött hogy beállt.Nem szabadna olyan gyorsan szabadulnia a labdától.meg kell tartani és felnézi merre van a nyáj többi kerge tagja.Kapu elött már megtalálták társai,be kell lőni.Védekezésben jól helytállt.

Gábor és László:
Ma nem jutottak nagyon játéklehetőséghez,nem hibáztatom őket a mai megingásuk miatt.Egy ilyen csapat ellen nem lehet az ő Rambo stílusukkal játszani.rengetet fejlődtek ebben az évben.De ilyen szervezett támadások még minekt is megkavarták srácok.White Cápalik ellen ti lesztek a meccs keményei ezt garantálom.

Szabóó 2008.03.21. 22:26:34

amúgy a meccs emberei a védelem tagjai!nagyon tetszett ahogy ma együtt mozogtak.Ádám Peti Dávid!

Szabóó 2008.03.21. 22:27:44

Remélem senkit nem bántottam meg.

pet4 2008.03.21. 22:30:24

ez után mit lehet írni:D laza összefoglaló..:D mecccse embere szenior szabó igazi tigris volt am nagyokat védett és jól mozgott ennyyi

Dávid 2008.03.21. 22:45:49

Ez az összefoglaló azért nagyon hevijja.A meccs embere nálam is Sir László,aki remek napot fogott ki.Nem hiába tanítottalak én védeni :))

v#9 2008.03.21. 23:54:17

egy ilyen összefoglalóért már megérte jáccani:Dnálam is a lacibácsi a meccs embere de csak az összefoglaló miatt:D
az h védett az természetes,az a dolga:D
süti beállítások módosítása