Floorball Kecskemét

Kecskeméti Floorball élete, halála, feltámadása, sikerei, kudarcai, győzelmei, vereségei...

Képek

Kecskemét - Rudas 2-7 (1-3, 0-3, 1-1)

2008.02.17. 19:59 | timre | 10 komment

Tudtuk, hogy nehéz mérkőzésre számítunk, hiszen újrajátszásról volt szó /amivel kapcsolatos döntés körülményeit nem részletezem/. Egy újrajátszott mérkőzésen mindig mások a körülmények, sohasem lehet ugyanazokat a feltételeket biztosítani.
Martin, s Dávid hiánya komoly vérveszteség csapatunknak, de mindezek mellett is győznünk kellett volna a mai napon!

Az első haramdban egy gyors vendégvezetést sikerült kiegyenlítenünk, Szabó Laci passzát Kornél jutatta a hálóba. De ezután a Dunaújváros percei következtek! Első sorunk lövései vagy elakadtak a védőfalban, vagy pedig a nagyszerűen védő kapusuk hárított. Hiába lőttünk többet az egész meccsen, nagyon rossz volt a lövéshatékonyság, hiába játszottunk helyenként tetszetősen nem akart öszejönni a gól!

Így a második harmadot hátrányból kezdtük, mely csak növekedett. Rengeteg volt az apró, nagyobb szabálytalanság mindkét oldalon, ezért is volt meglepő, hogy az első két harmad során csak egy kiállítás volt részünkről (jogosan reklamálásért). A második harmadban sajnos büntetőt is hibáztunk, így nem sikerült felzárkóznunk, miközben a Rudas fiataljai ismét elhelyeztek három gólt a hálónkban!

A harmadik harmadban megjelentek a kiállítások, úgy érzem kicsit későn, mert ekkor már nem tudtunk olyan fordulatot belevinni a mérkőzésbe, hogy az jelentős legyen. Egyetlen alkalmat ki tudtunk, használni az emberelőnyökből, pedig a RFT játékosai 13 percet is eltöltöttek a padon!

Sajnos erre a stílusra nem tudunk felkészülni, s nem is akarunk így játszani. Mégis tudomásul kell venni, hogy a helyzetek kialakítása kevés egy mérkőzés megnyeréséhez. Amikor elhullanak legjobbjaink a hosszú harc alatt, még második sorunk nem tudja felpörgetni, s helyrehozni az eseményeket.

Amiben ma jobbak voltak, az hogy elhitték, hogy nyerhetnek, s fanatikusan küzdöttek győzelmükért, s volt ma egy szenzációsan védő kapusuk, aki oda is odaért, amit mások észre sem vennének!
De biztos, hogy játékintelligenciában, s sportszerűségben még sokat kell előrelépniük!

Mától megszüntek a pontszámok, ezentúl nem értékellek benneteket - hiszen legszívesebben egy-két esetben negatívot adnék-, hanem ti szavazhatjátok meg a kommentjeitekben a mérkőzés emberét, aki szerintetek ezen a meccsen a legjobb volt! Erre mindig úgy kaptok időt, hogy csütörtökön este ér véget a szavazás!

A bejegyzés trackback címe:

https://kfloorball.blog.hu/api/trackback/id/tr95343202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peti4 2008.02.17. 20:10:25

teljesen jogos kritika jó összefoglaló! le kell zárni a mögötünk lévő korszakot csak előre nézni! az én szavazatom szabó lacira repül ... egyszerűne mezőnyből senkit sem tudok még kiemelni

Szabóó 2008.02.17. 20:15:11

Szerintem Molnár Péter volt a meccs embere nálunk.Rajta láttam legjobban a győzni akarást.Próbálta szervezni a játékot .de ma nem értették a társai.A kevés edzéssel magyaráznám ezt.Igaz hogy büntetőt hibázott,de akkor is benne láttam azt hogy szervezNÉ a játékot,írányítaNÁ a társait.Voltak rossz megoldásai is,ő is csak ember.Kornél lenne a második helyezett.REndre visszaért.Utánna ment az eladott labdáinak.Csak nem bírta szusszal.Többet kell Edzeni.Én meg fogtam amit tudtam.

Marci 2008.02.17. 20:29:43

Szerintem Peti volt akin tényleg látszott hogy összeakarja szedni a társaságot. A másik meg Márk aki szerintem védői posztján megbízhatóan játszott.

Timre 2008.02.17. 20:47:29

Az én szavazatom is a Márké, a helyén megpróbált jól helytállni, majd a mérkőzés felétől rendkivül jól zárt fel, csak nem volt befejezése az akcióknak!

KisHalasi 2008.02.18. 19:20:06

Nehéz ilyen játék után keresni a meccs emberét, mert mindenki magához képest rosszul játszott, de mégis aki mindent megpróbált és az utolsókig küzdött az Molnár Péter volt, a körülményekkel nem foglalkozott csak a játékra koncentrált...

v#9 2008.02.18. 19:58:29

sztem nincs a meccsnek legjobbja.
gábor:azt túlzás h a peti a körülményekkel nem foglakozott(kiálltották szövegelésért:DD))

KisHalasi 2008.02.18. 21:03:18

igazad van hogy ő is reklamált... de én a harmadik harmadi játékára gondoltam.

peti4 2008.02.21. 17:06:36

Ádámnak van igaza ! kihagyott büntető sok ziccer elhibázása és kiállítás után neem lehetek jó. majd a következő meccsen lehet rám dobni a voksoakt mert remélem jól fog menni mindenkinek és a csapatnak is:)

T. Laci 2008.02.21. 18:44:26

Dávid és Martin nemcsak hogy azonos testalkattal rendelkeznek, pont mint két tojás, de egyikőjük játékában sem volt hiba, én rájuk szavazok

Márkyboy 2008.02.21. 20:15:46

Az én voksomat inkább Korira adnám az lehet hogy nem jött össze neki sem minden de legalább ő is próbálkozott, annak ellenére hogy nem válalta a büntetőt. Én rá szavazok
De Dávid hiányzott:'(