Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

IDŐ

Sport hírek

Nincs megjeleníthető elem

Floorball Kecskemét

Kecskeméti Floorball élete, halála, feltámadása, sikerei, kudarcai, győzelmei, vereségei...

Képek

Szolnok - Kecskemét 10-1 (4-0, 3-0, 3-1)

2007.10.21. 20:00 | timre | 3 komment

Nehéz bármit is írni ezen mérkőzés után, hiszen vártuk ezt a találkozót, mert végre újra együtt játszhatott az első sor, ami bizakodásra adhatott okot! Tudtuk, hogy egy nagyon jó csapattal találkozunk, s egy pörgős, gyors mérkőzésre van kilátás. Eddigi mérkőzéseink inkább OBIII-as szintűek voltak, ahol kényelmesen belefértek a hibák, míg ezen a mérkőzésen csak száz százalékos koncentrációval lehet eredményt elérni! Nem nőttünk fel kellően a feladathoz, fejben is elfáradtunk, s hiányzott az az igazi tűz, ami győzelemre vezethet egy csapatot! Láthattuk azt, hogy sokkal keményebb játékra van szükség, jóval nagyobb pontosságra, s a hibák könyörtelen kihasználására. Lőtt gólok nélkül nehéz meccset nyerni.

A mérkőzésről annyit lehet elmondani, hogy egy fantasztikus kiugratás révén emberhátrányban egy igen látványos góllal megszereztük a vezetést, melyet a játékvezetők érvénytelenítettek magas ütő miatt. Miután kiegészültünk próbáltuk felépíteni támadásainkat, de azok rendre elhaltak a szolnoki ütők között, ha mégis eljutottunk a kapuig, az adódó lehetőségeket nem sikerült belőnünk! Egy ideig csak az első sor kapta a gólokat, amihez hozzátartozik, hogy rendkívül vigyázott az ellenfél arra, hogy ha a magasabb játékerőt képviselő sorunk van a pályán, akkor ők is erősebb összeállításban legyenek jelen. A második sor sem bírt kivédekezni mindent, hiszen a második harmad elején őket is mattolta az ellenfél! A második harmadtól fokozotabban figyeltünk a védekezésre, mely sokszor felőrőlte az erőinket, s a támadások befejezése gyakran akdozott. Hozzátartozik a játék képéhez, hogy Laci sem tudott annyi bravúrt bemutatni, hiszen nagyon sokszor került kiszolgáltatott helyzetbe. Még mindig nem látunk tökéletesen a pályán, s egy-egy fantasztikus lehetőséget, melyben benne lehetne a gól, elfelejtünk lepasszolni, ezzel szemben, mint láttuk Kristóftól a pontatlan lövést választjuk. Egyetlen gólunk, melyet Márk szerzett, mindössze csak a szépítés volt, hogy ne verjenek bennünket nullára, de a vereség így is megszégyenítő volt!
A második és harmadik harmad során voltak periódusok, amikből a későbbiek során lehet építkezni, de tudomásul kell vennünk, hogy eredményt csak munkával, áldozattal, alázattal lehet elérni, s nem fogunk előre haladni az elmúlt évek eredményeiből!



Egyéni értékelések most elmaradnak, mindössze egy-egy pontszám!

Laci       7 pont
Dávid     6 pont
Pepe      6 pont
Gergő     5 pont
Tóth I.   5 pont
Ádám     5 pont
Kornél    5 pont
Márk      5 pont
Kristóf    4 pont
Dézsi      5 pont
Martin    6 pont
Gábor    5 pont

A bejegyzés trackback címe:

https://kfloorball.blog.hu/api/trackback/id/tr38203149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabóó 2007.10.21. 21:02:42

szégyen szégyen szégyen szégyen szégyen szégyen szégyen szégyen szégyen szégyen szégyen szégyen szégyen szégyen szégyen szégyen szégyen szégyen szégyen szégyen szégyen szégyen szégyen szégyen szégyen szégyen szégyen szégyen ......

Kori az akKori gólkirály 2007.10.22. 11:15:20

hát.... no comment :S

tuncimókus 2007.10.22. 23:32:11

így van szégyen... de ettől neem szabad padlórakerülni kell egy kis józanító pofon is néha. keményedzéssel meg lelkesedéssel a réi henger újra be fog indulni
süti beállítások módosítása