Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

IDŐ

Sport hírek

Nincs megjeleníthető elem

Floorball Kecskemét

Kecskeméti Floorball élete, halála, feltámadása, sikerei, kudarcai, győzelmei, vereségei...

Képek

OBII - Rájátszás második kör - SIKER

2010.05.12. 13:53 | timre | Szólj hozzá!

Év elején eltervezett várakozásokat /jussunk be a rájátszásba/ már régen túlszárnyalta csapatunk, s arra álmunkban sem gondoltunk, hogy ilyen csodában lehet részünk. Hiszen újra bajnoki döntőt játszhatunk! De ne szaladjunk ennyire előre!
Lelkes, s bizonyítási vágytól, csapatunk csapatvezető, s egy hátvéd hiányában indult a hétvégén Kartalra, hogy folytassa ebben az évben nyújtott jó szereplését!

Első meccsen a Phoenix Wizards lelkes fiataljai próbálták útját állni csapatunknak, de ez nem sikerült, hiszen magabiztos 6-1-es győzelemmel léptünk tovább, s ezzel már eldőlt, hogy ebben az évben is éremért játszhat csapatunk!

A következő mérkőzésen dőlt el, hogy ki is lesz majd ellenfelünk az elődöntőben. Itt meglepetésre (nem a mutatott játék alapján) az ajkaiak csapata lépett tovább, így az elmúlt kör párosítása megismétlődött, s joggal bíztunk a győzelembe!

Az elődöntő mérkőzésén csapatunk magabiztosan játszott, s 9-2-es győzelme, s ebben az idényben először 100%-os emberelőny kihasználása, megérdemelt jutalmául döntőt játszhat!

OBII döntőt, aza a TF Old Boys ellen akikkel már ebben az évben kétszer találkoztunk, s igen jó játékot láthatott a lelkes szurkoló! Természetesen célunk a bajnoki arany, hogy 2007 után ismét elmondhassuk, hogy bajnokok vagyunk! De addig még vár ránk egy-két edzés, formacsiszolás, hogy legjobb teljesítményünket nyújthassuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://kfloorball.blog.hu/api/trackback/id/tr181997108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása