Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

IDŐ

Sport hírek

Nincs megjeleníthető elem

Floorball Kecskemét

Kecskeméti Floorball élete, halála, feltámadása, sikerei, kudarcai, győzelmei, vereségei...

Képek

Meccskrónika margójára - II. forduló után

2009.10.19. 19:49 | timre | Szólj hozzá!

Az első fordulóban aratott két győzelem után, igazán csak egy célt tűzhettünk ki magunk elé, hogy ebben a fordulóban négy pontot szerezzünk, s ezzel reménység szerint bebiztosítsuk helyünket a rájátszásban! A kitűzött célt teljesítettük, még ha a látottakkal nem is voltunk mindig elégedettek.

Kecskeméti Református Kollágium - Rudas FT "B"  6-3
Dávid 1+1, Gergő 1+0, Tóth I. 1+0, Isti 1+1, Gábor 2+0

Mindig is nehéz volt játszani a dunaújvárosiak kemény játéka ellen, hiszen ha nem tudjuk elég gyorsan járatni a labdát, mindig közbe-közbe tud nyúlni egy ütő. Szerencsére a győzelem nem forgott veszélyben, hiszen az első sor minden harmadban szállította a gólokat. A különbség nagyobb is lehetett volna hiszen büntetőt hagytunk ki, de arról se feledkezzünk meg, hogy a mi kapufánkról is pattant kifele a labda!

Déliek-Pécs - Kecskeméti Református Kollégium 0-14
Dávid 1+0, Gergő 5+1, Tóth I. 2+2, Isti 2+3, Bodri T. 1+0, Bence 1+0, Gábor 0+2

A látottak alapján bíztunk benne, hogy fel tudjuk törni a pécsiek védekezését, s kapusuk nem is egyszer csak maga mögül tudja kihalászni a játékszert! Igazán csak egy harmad játékot láthattunk, s valójában az első harmad után (0-9) le lehetett volna fújni a mérkőzést! A második harmad játéka sok kívánni valót hagyott maga után, hiszen sokkal tütelmesebbnek, pontosabbanak kell lennünk, hogy még eredményesebbek lehessünk. Végre a második sornak is sikerült megzörgetni a hálót, de ott még kell egy alapos csiszolás, polírozás, hogy gördülékenyebben menjen a gépezet! A mérkőzés pozitívuma, hogy egy nagyon szimpatikus pécsi csapatot győztünk le, s Csüge először tudta tisztán megőrízni a hálóját! S még valami, lehet, hogy ezentúl arra törekszünk, ki tud minél később gólt lőni, de úgy tűnik Istit nem tudjuk túlszárnyalni (59:59,6).

Így két forduló alapján százszázalékosan vezetjük a déli csoportot, s ellenfeleinknek ezzel kitűztük a célt, legyőzni a veretlent!
Tovább küzdünk, hogy a következő fordulóban bebiztosítsuk a rájátszást!!!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kfloorball.blog.hu/api/trackback/id/tr641461460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása